Veluwe bezoekerscentrum Het Leesten
Bezoek de Veluwe
Het Veluwetransferium Apeldoorn vormt voor uiteenlopende bezoekers de toegang tot de natuur. Na de realisatie van de parkeerplaats en wandelroutes met uitzichtplekken wordt nu de omgeving van het buitencentrum en het restaurant naar ontwerp van architect Olaf Gipser aangepakt.
Bureau bij ENCI groeve
Een creatief 2019 gewenst!
Nieuwsgierig kijken we uit naar 2019. De Noorderdiepzone wordt opgeleverd, het Veluwetransferium en High Park gaan in de uitvoering. Vol plezier werken wij ondertussen aan een prachtig breed pallet van nieuwe opdrachten met o.a. 24 kilometer dijk, een snelweglandschap, een binnentuin en een laatste stukje Leidsche Rijn. Wij hebben zin in 2019!
Energievisie Roodehaan, Groningen
Duurzaam Groningen
Gemeente Groningen wil in 2035 energie neutraal zijn en heeft het gebied Roodehaan aangewezen als zoekgebied voor duurzame energie. De Landschapsvisie kiest een koers waarin op deze locatie naast zonne-energie ook ruimte is voor herstel van de Hunze, recreatie en het vergroten van de biodiversiteit.
Park Waaijenstein
Wonen in het park
Op een prachtige plek in de Waalsprong, midden in het landschapspark de Waaier, werken we in samenwerking met Geesink Weusten aan een appartementencluster. Het cluster bestaat uit drie gebouwen, gelegen op een terp. Het cluster krijgt een luie, groene en vorstelijke trap als entree, een aangenaam binnenplein met grote bomen en een balkon met uitzicht over het park. 
Bewonersavond landschapsplan N33
N33 – aftrap landschapsplan
De bestuurders hebben hun voorkeur uitgesproken voor een voorkeursalternatief bij de verdubbeling van de N33. De volgende opgave is het opstellen van Tracébesluit en Landschapsplan. Afgelopen weken hadden we de aftrap in Siddeburen en Appingedam.