CASA Klimaatcafé
Naar klimaatbestendige bedrijventerreinen
Op het Klimaatcafé afgelopen maand presenteerde Willem Brouwers onze aanpak voor klimaatbestendige bedrijventerreinen in Arnhem. Door middel van een vergroeningscatalogus, kunnen de bedrijven zelf een snelle stap zetten. De stip op de horizon wordt gevormd door grotere ingrepen, bijvoorbeeld het omvormen van een rangeerterrein tot stadspark. Nu nog een idee, straks misschien werkelijkheid. 
Hanzeweg in Deventer
De Hanzeweg in Deventer is gereed
Deze verbrede route zorgt voor een goede doorstroming van het verkeer. Het resultaat is een stoere stadsentree met het robuuste karakter van het aangrenzende Havenkwartier.
veenenbos en bosch naar Fryslân
veenenbos en bosch naar Fryslân
Met het bureau hebben wij Leeuwarden – Culturele Hoofdstad van Europa 2018 – bezocht. Van honderden schilderijen in het Friese landschap tot De Honeysuckle Blue(s) tuin, een klein pareltje in de Blokhuispoort. Met een aansluitend bezoek aan Park Vijversburg in Tytsjerk en de Centrale As hebben wij een mooie dag in Friesland gehad.
Plankaart Chateau Heel
Nieuw leven voor kloosterterrein
Het voormalig kloosterterrein in Heel krijgt een nieuwe bestemming. Op het terrein verrijzen stap voor stap drie bouwblokken. De blokken zijn gegroepeerd rond een open park, de lanen langszij worden in ere hersteld. Het eerste blok, bij het historische chateau, krijgt een binnenplein met een prachtige oude lindeboom.    
Beleef het Apeldoorns Kanaal
Beleef het Apeldoorns Kanaal
Investeren in bewegen, waterpret, genieten en beleven. Dat is de strategie van onze Ambitiekaart voor het nieuwe uitvoeringsprogramma Apeldoorns Kanaal. Dit uitvoeringsprogramma geeft vorm aan de omslag in het denken van de betrokken overheden na onze eerdere analyse. We gaan van investeren in volledige bevaarbaarheid naar investeren in beleefbaarheid.