Stagiairs Vanaf februari hebben we weer plek voor een stagiair die een ontwerpopleiding volgt. Sollicitatiebrieven of mails graag voorzien van een beknopt portfolio.
Rens Rutter studeerde in 2018 af aan de opleiding Tuin -en Landschapsinrichting bij Van Hall Larenstein. Zijn stage in 2017 was bij B+B stedenbouw en landschapsarchitectuur. In 2014 liep hij zijn afstudeerstage voor MBO Urban Design bij veenenbos en bosch, nu is Rens weer terug en werkt hij als tekenaar bij het bureau. 
Harm Veenenbos studeerde in 1985 als landschapsarchitect af aan de Wageningen Universiteit. Na werkzaam te zijn geweest bij de Rijksdienst IJsselmeerpolders en de Dienst Groenvoorzieningen Amsterdam werkte hij bij de gemeente Rotterdam. In 1992 begon Harm als zelfstandige, waarna hij in 1995 met Jeroen Bosch het bureau stichtte. Als projectleider is Harm verantwoordelijk voor de aansturing van de projecten. Buiten het bureau is hij actief als docent aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en lid van verschillende kwaliteitsteams.
Lisa Biris liep tijdens haar studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij Buro Sant en Co. Na haar afstuderen in 2010 werkte ze een aantal jaren bij Lodewijk Baljon landschapsarchitecten. Lisa werkt als assistent-ontwerpster aan verschillende ontwerpopgaven.
Lise Smits loopt een half jaar stage bij ons bureau, haar master landschapsarchitectuur doet ze aan de Wageningen Universiteit. Daarvoor heeft ze ook de bachelor in landschapsarchitectuur en een opleiding aan de kunstacademie gevolgd.
Jasper Nillessen liep tijdens zijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij Royal HaskoningDHV. Na zijn afstuderen in 2014 werkte Jasper onder meer voor de Gemeente Ede, OKRA en JSRA architecten in Nicaragua. Jasper werkt bij het bureau als tekenaar. 
Willem Brouwers kwam in 2008, na te zijn afgestudeerd in de tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein, bij het bureau werken. Willem werkt als ontwerper op verschillende schaalniveaus. Voor meerdere projecten begeleidde hij ook de uitvoering. 
Lisette Damman verzorgt het secretariaat en de administratie van het bureau.
Anneriek Simons liep tijdens haar studie landschapsarchitectuur stage bij Bureau Schokland. Na afronding van haar studie in 2016 werkte Anneriek een korte periode bij Bosch Slabbers. Binnen veenenbosenbosch heeft Anneriek de rol van assistent ontwerper.

Jeroen Bosch studeerde in 1982 af als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Na een uitstapje naar de beeldende kunst keerde hij aan het einde van de jaren ’80 als zelfstandige terug in het vak. In 1995 startte Jeroen met Harm Veenenbos het bureau, in 2013 trad hij terug als directeur. Jeroen is momenteel als adviseur voor verschillende projecten aan het bureau verbonden. Daarnaast is hij actief als fotograaf bij Jeroen Bosch - Fotografie en Landschap. >

team