Shahaf Strickmann studeert tuin- en landschapsinrichting aan de Hogeschool Larenstein en loopt stage bij ons. Hiervoor studeerde Shahaf de Hogeschool Tel-Hai in Israël.
Harm Veenenbos studeerde in 1985 als landschapsarchitect af aan de Wageningen Universiteit. Na werkzaam te zijn geweest bij de Rijksdienst IJsselmeerpolders en de Dienst Groenvoorzieningen Amsterdam werkte hij bij de gemeente Rotterdam. In 1992 begon Harm als zelfstandige, waarna hij in 1995 met Jeroen Bosch het bureau stichtte. Als projectleider is Harm verantwoordelijk voor de aansturing van de projecten. Buiten het bureau is hij actief als docent aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en lid van verschillende kwaliteitsteams.
Willem Brouwers kwam in 2008, na te zijn afgestudeerd in de tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein, bij het bureau werken. Willem werkt als ontwerper op verschillende schaalniveaus. Voor meerdere projecten begeleidde hij ook de uitvoering. 
Lisa Biris liep tijdens haar studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij Buro Sant en Co. Na haar afstuderen in 2010 werkte ze een aantal jaren bij Lodewijk Baljon landschapsarchitecten. Lisa werkt als assistent-ontwerpster aan verschillende ontwerpopgaven.

Jeroen Bosch studeerde in 1982 af als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Na een uitstapje naar de beeldende kunst keerde hij aan het einde van de jaren ’80 als zelfstandige terug in het vak. In 1995 startte Jeroen met Harm Veenenbos het bureau, in 2013 trad hij terug als directeur. Jeroen is momenteel als adviseur voor verschillende projecten aan het bureau verbonden. Daarnaast is hij actief als fotograaf bij Jeroen Bosch - Fotografie en Landschap. >

Marianne Palm verzorgt sinds 2000 het secretariaat en de administratie van het bureau.
Jan van Prooije liep tijdens zijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij het bureau en Provincie Gelderland. Na zijn afstuderen in 2015 werkte Jan bij VGI-supports.
Jan werkt als tekenaar aan verschillende ontwerpopgaven.

team