Wonen en vakantie vieren

Het Nederlands Openluchtmuseum voegt een deelgebied toe. Een rijtje doorzonwoningen aan een plantsoen vertelt het verhaal van de naoorlogse wederopbouw. Verschillende historische vakantiewoningen rond een open veld tonen de ontwikkeling van de vakantie in de natuur. Een uitgekiend parcours verbindt de aanwinsten met het museumpark.


Aan de slag

We zijn weer aan de slag met de Blauwe Golven. Het vastgestelde schetsontwerp wordt het komend half jaar uitgewerkt. Na gesprekken over een aantal aanscherpingen werken we aan een stevige basis voor de realisatie.


Volg de Boven-Linge

Met waterschap Rivierenland, de provincie Gelderland en de gemeenten Lingewaard, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Tiel en Buren werken we aan een plan voor de Boven-Linge. De inzet is om de rivier mooier, functioneler en aantrekkelijker maken. Bewoners en betrokkenen kunnen de planvorming volgen en inbreng leveren middels de website boven-linge.nl


Vacature landschapsarchitect

veenenbos en bosch landschapsarchitecten is op zoek naar een ervaren landschapsarchitect. Ons bureau heeft 25 jaar ervaring en kent een breed werkpakket, van terrein tot regionaal ontwerp en van uitvoering tot beleid. Wegens een groeiend aantal opdrachten willen wij ons team per direct versterken.

 

Ga voor meer informatie naar:

https://veenenbosenbosch.nl/vacatures/

 


Diereneiland Molenwijk

Het dieren- en speeleiland in Molenwijk krijgt een nieuw paviljoen. Het door archivolt architecten ontworpen gebouw is centraal gesitueerd aan de waterpartij. Veenenbosenbosch ontwierp een nieuwe opzet en invulling van dit eiland waarbij ingespeeld wordt op de centrale rol en positie van het paviljoen. Hierdoor ontstaat een betere verdeling tussen spelen en de ruimte voor de dieren. Eén centrale route verbindt de onderdelen aan elkaar, maar voor de avonturier is er veel te ontdekken.


Zorglandgoed ‘s Koonings Jaght

Prachtig gesitueerd in de bosrijke omgeving aan de Veluwe, ligt zorglocatie ’s Koonings Jaght van Siza. Op dit zorglandgoed wordt een nieuw gebouw ontwikkeld voor kleinschalige woongroepen. Door de losse vleugels speelt het gebouw een spel met de bestaande bomen en de bosrand. Voor verblijf en groepsactiviteiten wordt er een intieme binnentuin gerealiseerd en krijgt iedere cliënt een privétuin aansluitend op de omgeving.