DSC_1089_bewerkt
HARM_DSC_1006_bewerkt

Harm Veenenbos studeerde in 1985 als landschapsarchitect af aan de Wageningen Universiteit. Na werkzaam te zijn geweest bij de Rijksdienst IJsselmeerpolders en de Dienst Groenvoorzieningen Amsterdam werkte hij bij de gemeente Rotterdam. In 1992 begon Harm als zelfstandige, waarna hij in 1995 met Jeroen Bosch het bureau stichtte. Als projectleider is Harm verantwoordelijk voor de aansturing van de projecten. Buiten het bureau is hij actief als docent aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en lid van verschillende kwaliteitsteams.

 

WILLEM_DSC_1054_bewerkt

Willem Brouwers kwam in 2008, na zijn studie landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein, bij het bureau werken. Sinds 1 januari 2021 is Willem partner geworden binnen het bureau. Daarnaast werkt hij als projectleider aan diverse projecten en in verschillende schalen. Door zijn praktijkkennis weet hij een eerste schets om te vormen tot een realiseerbaar plan.

LISETTE_DSC_1059_bewerkt

Lisette Damman verzorgt het secretariaat en de administratie van het bureau.

LISA_DSC_0998_bewerkt

Lisa Biris liep tijdens haar studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij Buro Sant en Co. Na haar afstuderen in 2010 werkte ze een aantal jaren bij Lodewijk Baljon landschapsarchitecten.

Lisa werkt als assistent-ontwerper aan verschillende ontwerpopgaven.

ESTHER_DSC_1679_bewerkt

Esther van der Tuin studeerde landschapsarchitectuur aan zowel Hogeschool Larenstein als de Academie van Bouwkunst. Vanaf 2009 heeft zij als ontwerper en landschapsarchitect bij verschillende bedrijven gewerkt, zoals Ballast Nedam, Feddes/Olthof en Eelerwoude. Vanaf juni 2021 zet zij haar brede werkervaring in binnen de projecten van veenenbos en bosch.

RENS_DSC_0962_bewerkt

Rens Rutter studeerde in 2018 af aan de opleiding Tuin -en Landschapsinrichting bij Van Hall Larenstein. Zijn stage in 2017 was bij B+B stedenbouw en landschapsarchitectuur. In 2014 liep hij zijn afstudeerstage voor MBO Urban Design bij veenenbos en bosch, nu is Rens weer terug en werkt hij als assistent-ontwerper bij het bureau.

JASPER_DSC_1045_bewerkt

Jasper Nillessen liep tijdens zijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein stage bij Royal HaskoningDHV en Turf Design Studio. Na zijn afstuderen in 2014 werkte Jasper onder meer voor de Gemeente Ede, OKRA en JSRA architecten in Nicaragua. Jasper werkt bij het bureau als ontwerper.

SOPHIE_DSC_4887_bewerkt

Sophie Brouwer liep in 2020 tijdens haar studie Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Universiteit stage bij veenenbos en bosch. Nu is ze na haar afstuderen weer terug bij het bureau, en versterkt vanaf november 2022 het team als assistent-ontwerper.

COEN_DSC_6520_bewerkt

Coen Pronk is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting, waarna hij verder studeerde aan de Academie van Bouwkunst. Gedurende die periode heeft hij werkervaring opgedaan bij IMOSS, smartland en flux. Na het behalen van zijn master in 2023 is hij sinds September aan de slag bij veenenbos en bosch als ontwerper.

STIJN_DSC_6514_bewerkt

Stijn van Kampen is in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool Van Hall Larenstein, in de richting Landschapsontwerp. Hij heeft in 2018 stage gelopen bij Robbert de Koning Landschapsarchitect en is sinds september 2023 werkzaam bij veenenbos en bosch als assistent-ontwerper.

STAGE JENNA_DSC_6510_bewerkt

Jenna van Gemert studeert Strategisch Ontwerp aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Tot januari loopt ze stage bij veenenbos en bosch.

JEROEN_DSC_1190_bewerkt

Jeroen Bosch studeerde in 1982 af als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Na een uitstapje naar de beeldende kunst keerde hij aan het einde van de jaren ’80 als zelfstandige terug in het vak. In 1995 startte Jeroen met Harm Veenenbos het bureau, in 2013 trad hij terug als directeur. Jeroen is momenteel als adviseur voor verschillende projecten aan het bureau verbonden. Daarnaast is hij actief als fotograaf bij Jeroen Bosch – Fotografie en Landschap.