DSC_1089_bewerkt
Harm

Harm Veenenbos studeerde in 1985 als landschapsarchitect af aan de Wageningen Universiteit. Na werkzaam te zijn geweest bij de Rijksdienst IJsselmeerpolders en de Dienst Groenvoorzieningen Amsterdam werkte hij bij de gemeente Rotterdam. In 1992 begon Harm als zelfstandige, waarna hij in 1995 met Jeroen Bosch het bureau stichtte. Als projectleider is Harm verantwoordelijk voor de aansturing van de projecten. Buiten het bureau is hij actief als docent aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en lid van verschillende kwaliteitsteams.

Willem

Willem Brouwers kwam in 2008, na zijn studie landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein, bij het bureau werken. Sinds 1 januari 2021 is Willem partner geworden binnen het bureau. Daarnaast werkt hij als projectleider aan diverse projecten en in verschillende schalen. Door zijn praktijkkennis weet hij een eerste schets om te vormen tot een realiseerbaar plan.

Lisette

Lisette Damman verzorgt het secretariaat en de administratie van het bureau.

Lisa

Lisa Biris liep tijdens haar studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij Buro Sant en Co. Na haar afstuderen in 2010 werkte ze een aantal jaren bij Lodewijk Baljon landschapsarchitecten.

Lisa werkt als assistent-ontwerper aan verschillende ontwerpopgaven.

Esther

Esther van der Tuin studeerde landschapsarchitectuur aan zowel Hogeschool Larenstein als de Academie van Bouwkunst. Vanaf 2009 heeft zij als ontwerper en landschapsarchitect bij verschillende bedrijven gewerkt, zoals Ballast Nedam, Feddes/Olthof en Eelerwoude. Vanaf juni 2021 zet zij haar brede werkervaring in binnen de projecten van veenenbos en bosch.

Rens

Rens Rutter studeerde in 2018 af aan de opleiding Tuin -en Landschapsinrichting bij Van Hall Larenstein. Zijn stage in 2017 was bij B+B stedenbouw en landschapsarchitectuur. In 2014 liep hij zijn afstudeerstage voor MBO Urban Design bij veenenbos en bosch, nu is Rens weer terug en werkt hij als assistent-ontwerper bij het bureau.

Jasper

Jasper Nillessen liep tijdens zijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein stage bij Royal HaskoningDHV en Turf Design Studio. Na zijn afstuderen in 2014 werkte Jasper onder meer voor de Gemeente Ede, OKRA en JSRA architecten in Nicaragua. Jasper werkt bij het bureau als ontwerper.

Sophie

Sophie Brouwer liep in 2020 tijdens haar studie Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Universiteit stage bij veenenbos en bosch. Nu is ze na haar afstuderen weer terug bij het bureau, en versterkt vanaf november 2022 het team als assistent-ontwerper.

Coen

Coen Pronk is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting, waarna hij verder studeerde aan de Academie van Bouwkunst. Gedurende die periode heeft hij werkervaring opgedaan bij IMOSS, smartland en flux. Na het behalen van zijn master in 2023 is hij sinds September aan de slag bij veenenbos en bosch als ontwerper.

Gerben

Gerben Hartgerink heeft zijn studie Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Universiteit afgerond en daarna werkervaring opgedaan bij RUIMTEVOLK. Vanaf maart 2024 versterkt hij het team als assistent-ontwerper.

Brecht

Brecht Schrale liep in 2022 tijdens haar studie tuin- en landschapsinrichting aan de Hogeschool Van Hall Larenstein stage bij Veenenbos en Bosch. Na haar afstuderen en minor aan de SLU in Uppsala (SE) is zij sinds maart werkzaam als tekenaar bij het bureau.

Martijn

Martijn Al studeerde landschapsarchitectuur aan Hogeschool Van Hall Larenstein en de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Van 1999 tot 2010 werkte hij in dienst van onder andere veenenbos en bosch en Rijnboutt. Sinds 2011 werkt hij als zelfstandige aan uiteenlopende projecten. Martijn is een gedreven ontwerper met ook brede ecologische interesse en kennis. Martijn werkt regelmatig op freelancebasis mee in het team van veenenbos en bosch, o.a bij Highpark en de gebiedsontwikkeling Groene Rivier Well.

Misha

Misha van Wely studeert tuin- en landschapsinrichting aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Tot juli loopt hij stage bij veenenbos en bosch.