Harm Veenenbos studeerde in 1985 als landschapsarchitect af aan de Wageningen Universiteit. Na werkzaam te zijn geweest bij de Rijksdienst IJsselmeerpolders en de Dienst Groenvoorzieningen Amsterdam werkte hij bij de gemeente Rotterdam. In 1992 begon Harm als zelfstandige, waarna hij in 1995 met Jeroen Bosch het bureau stichtte. Als projectleider is Harm verantwoordelijk voor de aansturing van de projecten. Buiten het bureau is hij actief als docent aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en lid van verschillende kwaliteitsteams.
h.veenenbos@veenenbosenbosch.nl

Willem Brouwers kwam in 2008, na zijn studie landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein, bij het bureau werken. Binnen het bureau werkt Willem als projectleider aan diverse projecten en in verschillende schalen. Door zijn praktijkkennis weet hij een eerste schets om te vormen tot een realiseerbaar plan.
w.brouwers@veenenbosenbosch.nl

Claire Oude Aarninkhof studeerde landscape architecture aan de Wageningen Universiteit en Edinburgh College of Art. Als ontwerper heeft zij sinds 2009 gewerkt bij diverse (inter-)nationale ontwerpbureaus, waaronder Karres+Brands, A24 Landschaft en LANDLAB. Ook is Claire tutor aan de Amsterdamse Academie voor Bouwkunst. Per 2020 versterkt ze het team van veenenbosenbosch.
c.oudeaarninkhof@veenenbosenbosch.nl

Lisette Damman verzorgt het secretariaat en de administratie van het bureau.

l.damman@veenenbosenbosch.nl

Lisa Biris liep tijdens haar studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein stage bij Buro Sant en Co. Na haar afstuderen in 2010 werkte ze een aantal jaren bij Lodewijk Baljon landschapsarchitecten.

Lisa werkt als assistent-ontwerpster aan verschillende ontwerpopgaven.
l.biris@veenenbosenbosch.nl

Jasper Nillessen liep tijdens zijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein stage bij Royal HaskoningDHV en Turf Design Studio. Na zijn afstuderen in 2014 werkte Jasper onder meer voor de Gemeente Ede, OKRA en JSRA architecten in Nicaragua. Jasper werkt bij het bureau als assistent-ontwerper.
j.nillessen@veenenbosenbosch.nl

Rens Rutter studeerde in 2018 af aan de opleiding Tuin -en Landschapsinrichting bij Van Hall Larenstein. Zijn stage in 2017 was bij B+B stedenbouw en landschapsarchitectuur. In 2014 liep hij zijn afstudeerstage voor MBO Urban Design bij veenenbos en bosch, nu is Rens weer terug en werkt hij als assistent-ontwerper bij het bureau.
r.rutter@veenenbosenbosch.nl

Jeroen Bosch studeerde in 1982 af als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Na een uitstapje naar de beeldende kunst keerde hij aan het einde van de jaren ’80 als zelfstandige terug in het vak. In 1995 startte Jeroen met Harm Veenenbos het bureau, in 2013 trad hij terug als directeur. Jeroen is momenteel als adviseur voor verschillende projecten aan het bureau verbonden. Daarnaast is hij actief als fotograaf bij Jeroen Bosch – Fotografie en Landschap. >
j.bosch@veenenbosenbosch.nl

Bart Bouwman loopt een half jaar stage bij ons bureau, zijn opleiding tot landschapsontwerper doet hij bij Van Hall Larenstein, richting ruimtelijk ontwerp.

stage1@veenenbosenbosch.nl